Sastojci za koru:
5 žlica šećera
5 jaja
5 žlica brašna
2 žlice kakaa
pola vrećice praška za pecivo
Umutiti 5 bjelanjaka s 5 žlica šećera i dodati 5 žumanjaka,
5 žlica brašna 2 žlice kakaa i prašak za pecivo. Premazati tepsiju i peći koru. Pečenu koru preliti sa skuhanim sirupom od 250 gr šećera , 250 ml vode i 1 vaniln šećerom. Toplo preliti preko pečene kore i ostaviti da se ohladi.
Krema:
Od 1 / 2 litre mlijeka 5 žlica brašna, 100 gr šećera i 1 vaniln šećerom skuhati bijelu kremu. Kada se ohladi dodati 250 gr margarina s žlicom šećera u prahu. Bijelu kremu sipati preko kore.
Preko bijele kreme sipati 3 štange rastopljene čokolade s malo margarina.